Norsk
Blog
Bærbar glede...!

Bærbar glede...!

Skrevet av Bernt Erik den 15 august 2007 klokken 01:11

Da sitter jeg her og skriver på madammens nyinnkjøpte bærbare og gjett om den fungerer greit. Ikke bare er den en fryd å arbeide med, den er også perfekt med tanke på både jobbing og surfing på nettet. Med både Vista, bra prosessor samt et godt skjermkort, kan man gjøre underverker med denne maskinen. Det hadde vært moro å sett hvordan Battlefield 2142 hadde fungert på denne - men hadde jeg lagt det inn her ville jeg nok måtte ligget på sofaen samt fjernet det ...

Jeg ble også veldig overrasket over hvor enkelt det var å legge inn trådløst nettverk. For det gikk som en drøm samt at jeg også fikk sikret det. Nå kan madammen sitte å surfe på maskinen sin, mens jeg kan bruke min mens BF2142 spilles for fullt!

For å være helt ærlig er dette den første bærbare PC'en i dette huset og overraskende nok er det også en god maskin som jeg også kunne ha tenkt meg. Men nå vil jeg gjerne gratulere madammen med maskinen og håper hun får brukt den godt!

Hva med dere - bruker dere stasjonær eller bærbar PC når dere spiller? Har dere en kraftig PC eller en enkel som fungerer godt til kun å arbeide på den?

Missunnelig jeg nei... ;)

HQ