Norsk
Blog
Jeg sliter...!

Jeg sliter...!

Skrevet av Bernt Erik den 21 august 2007 klokken 12:56

Tenkte det var noen som slo opp øynene over overskriften, men den er ikke så skummelt som den ser ut. Jeg skal likevel være ærlig og si at jeg sliter, jeg sliter noe enormt for øyeblikket. Da snakker jeg om spillet The Settlers til DS. Jeg har kommet til et kapitel som er så inn granskogen vanskelig og jeg har restartet minst fem ganger og spilt brettet i minst 20 timer uten å klart å det. Nå begynner svetten virkelig å piple og hårene på hodet blir stadig gråere og gråere. Det har seg slik: Jeg har et stort område med masse ressurser, litt lite gull og veldig mye stein, jern og kull. Problemet er at jeg spiller mot to fraksjoner og disse angriper meg med en gang jeg angriper de. De har også mye gull slik at soldatene deres er veldig gode - omtrent like gode som mine. Men jeg har en svakhet i samfunnet mitt og det er at i den sørlige delen har jeg ikke sendt så altfor mye gull slik at soldatene mine ikke er like god som den ene fraksjonen.

Den eneste måten jeg kan slå ut begge fraksjonene er å bygge katapulter. Katapultene kaster ut stein på der hvor de fientlige soldatene holder hus og med det kaprer jeg større og større områder fra de, men problemet er at de også bygger katapulter og tar ut mine forsvarsboliger og det er ikke godt. Så det er en kamp mot tiden og som igjen sørger for at jeg snart sliter av meg håret. I min årelange spillkarriere har jeg aldri slitt så mye med et brett og jeg har heller ikke drømt om en smart løsning. For det hender om jeg står fast at jeg drømmer løsninger om natten og som igjen gjør at jeg klarer brettet. Nå har jeg ikke drøm noen tingen og jeg sliter stort.

Det eneste jeg nå satser på er at jeg har nok stein til å skyte på soldatboligene til fienden, for går jeg tom, ja da er det bare å starte på nytt igjen - for jeg SKAL gjennomføre spillet, for det gjorde jeg til PC for mange, mange år siden. Derfor har dette nå blitt en mani og en utfordring jeg ikke klarer å gi slipp på.

Hva med deg? Har du opplevd lignende at du nesten har blitt hårløs etter å ha slitt med å gjennomføre spill? For er det noe jeg irriterer meg grundig over, så er det å ikke komme igjennom spillene...

HQ