Norsk
Blog
For en dag!

For en dag!

Skrevet av Bernt Erik den 22 august 2007 klokken 15:39

I dag har jeg gjort følgende: Sendt en haug med tilbud til kunder for annonsering i Gamereactor både print og online. I tillegg har jeg lagt opp en masse nyheter (http://www.gamereactor.no/nyheter/) fra Games Convention 07 og jeg har ringt mine kunder. Så når klokken slår fire, kommer jeg til å ta meg en avslappet pause, for nå er jeg helt ør i toppen etter alt arbeidet og en gammel skørpelig Bernt resignerer for en liten stund.

Skulle det komme inn noen gullkorn av skjermiser eller andre nyheter fra GC, så skal jeg forsøke å legge opp disse etter hvert, for det er jo dette vi lever og ånder for.

Derfor håper jeg dere setter pris på dette og jeg gleder meg selv til å se hvordan messen i Leipzig løper frem med små og store nyheter!

I tiden etter Leipzig kommer dere til å se en haug meg GRTV-innslag hvor vi har intervjuet mange produsenter. Det blir spennende å se hva som vises frem.

Nå er det ikke mange minuttene før jeg tar en liten pause - kos dere folkens og nyt Games Convention sammen med oss i Gamereactor!

HQ