Norsk
Blog
Trønderbataljonen trenger deg!

Trønderbataljonen trenger deg!

Skrevet av Bernt Erik den 1 september 2007 klokken 11:26

Dere har sikkert fått med dere at jeg er med i Norges en av Nordens beste BF2-klaner og nå trenger vi flere klanmedlemmer. Denne gangen søker vi ikke etter personer som spiller Battlefield 2, men Battlefield 2142. For vi ønsker mer enn gjerne å kunne hevde oss blant Nordens beste også i Battlefield 2142. Dessverre har det vært litt stillestans i i det spillet, men nå ønsker vi å få orden i rekkene og søker derfor etter mer mannskap som er villig til å stille opp når det måtte trengs. Da tenker jeg på kamper, treninger, taktiske vurderinger m.m Vi er også ute etter en person som kan ta ansvar over en gruppe mennesker og som gjerne vil vie fritiden til Battlefield 2142 og Trønderbataljonen. En leder som kan samle sammen folket, skape et godt samhold, kjøre igang treninger, legge opp taktiske mål for hver kamp (trening) samt være aktiv i klanen både på forum og Ventrilo.

Det er viktig for oss å skape et godt forhold til klanmedlemmene og få maskineriet til å gå som smurt. Er du en som spiller mye Battlefield 2142 og ønsker å binde deg til en klan, kanskje er Trønderbataljonen klanen du søker. Føler du kallet, ta kontakt med meg og send meg en mail til [email protected] så skal vi se om vi kan få deg inn på VT slik at du kan spille sammen med oss en stund. For det er viktig å lære seg å kjenne medspillerne sine.

Nedenfor ser du noen av de mange medlemmen Trønderbataljonen har innefor sine rekker og ønsker du mer info om TB, kan du alltids også klikke deg inn på http://www.tronderbataljonen.com/news.php

Velkommen skal du i alle fall være til en klan som ligger på toppen i Norden i Battlefield!

HQ