Norsk
Blog
Svare leserbrev!

Svare leserbrev!

Skrevet av Bernt Erik den 4 september 2007 klokken 12:12

I dag holdt jeg nok en gang på å falle av stolen min etter et artig brev fra arneisback. Jeg elsker artige leserbrev. De får meg i godt humør og du kan tenke deg når jeg sitter her og humrer og ler for meg selv. Det er flere ganger madammen har kommet inn på kontoer og lurt på hva jeg ler av og da er det bare å krype til korset og si hvorfor.

Å svare leserbrev er ikke like enkelt alle gangene for inne mellom kan de være ganske vanskelig og da hender det vi må spørre andre eller søke etter svar. Stort sett går det greit å svare og til tider er det riktig gode leserbrev dere skriver og da fortjener dere også et godt svar.

Vi er flere som svarer og CT, Frode, Halvor og Richard er flink til å stille opp om denne oppgaven og da hjelper det på om dere sender oss gode leserbrev. Er det brev jeg ikke er så glad i å svare på er "Når kommer dette spillet". For med litt søking i våre databaser etter det spillet, ville du fort ha funnet ut det. For så og si bestandig står utgivelsesdatoen der.

Om ikke lenge tenkte jeg å lage en litt annerledes konkurranse hvor dere brukere for en spesiell oppgave og her har jeg begynt å skaffe ganske så fete premier. Jeg vil om ikke så altfor lenge komme tilbake til denne konkurranse og hva den går ut på ... kanskje har dere noen ideer på hva jeg kanskje tenker på? I alle fall - en spennende konkurranse med en litt annerledes vri blir det!

Nå er det ikke lenge til et nytt blad er på gata og deadlinespøkelset et igjen over oss. På torsdag går bladet i trykken og september-utgaven er en virkelighet. Akkurat nå jobber Frode & co for fulle mugger og de har det ufattelig travelt. Jeg er spent på hvordan bladet blir og gleder meg som et lite barn til å lese det.

HQ