Norsk
Blog
Fotball i all slags vær!

Fotball i all slags vær!

Skrevet av Bernt Erik den 15 september 2007 klokken 10:13

Nå er det snart en time til jeg skal spille fotball i en lokal turnering hvor lag i fra hele kommunen deltar. Ikke bare skal det være gøy å spille, men laget som vinner klassen får med seg en vandrepokal for ett år og gjett om det er stas å få denne innomhus.

Det er et hinder i dag - nemlig været. For det høljer ned og det blåser kaldt fra vestlig retning og temperaturen har krøpet opp til 7 grader nå. Med andre ord, det kommer til å bli en kald opplevelse. Et annet hinder som møter meg er kondisen, selv om kampene ikke varer mer enn 10 minutter, er det lang nok tid for en som ikke rører seg så altfor mye. Selvsagt løper jeg hjem fra butikken om jeg har vært der, eller vært til posten, men det blir liksom ikke noe mer enn det. Da kan jeg heller ikke forvente meg at kondisen er av stål heller og må innfinne meg i å kjenne blodsmaken mens jeg gisper etter luft de første minuttene. I dag skal jeg spille to kamper og i morgen en kamp, slik at fordelingen er ikke så aller verst og jeg har også sikret at vi har noen innbyttere, for når det begynner å svartne for meg er det greit å vifte med det hvite flagget slik at de kan komme å hente meg.

Jeg har sagt at jeg gjerne ønsker å spille spiss, for selv om det blir litt løping, så kan jeg ligge i topp og bare vente på å få servert den ene ballen på gullfat etter den andre. Patrik - en av deltakerne lovte meg å sende noen skudd i min retning, så får vi se hvordan det bærer an mot mål. Min venn Tommy fortalte i går at John Arne Riise treffer i goal på 64 skudd og det tror jeg også blir mitt mål. Kan ikke forvente noe annet etter så mange år uten å ha spilt fotball aktivt. Hva tror dere, vil jeg ha noen sjanse til å score mål, eller er hele opplegget bare å glemme?

Min bror låner meg fotballsko og venner av han igjen låner meg leggbeskyttere. så jeg er klar til kamp. Kanskje vi skal ha en liten seanse her hvor dere tipper hvor mange mål jeg klarer å score i løpet av helgen - hva tror dere? kan jeg klare å dytte ballen i mål eller ...? Hva med deg, er du med å spiller aktivt eller blir som meg mer eller mindre hobbybasert fotball?

Skal se om jeg får tatt noen bilder fra kampene med og uten meg på banen - så fortsettelse følger...

HQ