Norsk
Blog
Jeg elsker strategispill til DS'en!

Jeg elsker strategispill til DS'en!

Skrevet av Bernt Erik den 22 september 2007 klokken 11:19

Er det noe jeg er glad i, så er det strategiske spill til DS. Ikke bare har jeg gjennomført The Settlers og spilt mange, mange timer med SimCity og nå har jeg vært så heldig å få Anno 1701: Dawn of Discovery. Nok en gang er jeg imponert over hvor godt strategispill passer til DS'en. Den beste delen i spillet er selvsagt kampanje-delen for her kan man bygge og bygge til gikta tar en. Jeg bygger innholdsrike byer, flåter og komplekse hærer. Anno 1701: Dawn of Discovery ligner Settlers-serien veldig mye og i startet kan man kun bygge enkle ting, men etter hvert får du tilgang på masse snacks. Jeg elsker måten interfacen er og hvor enkelt ting er gjort på DS'en selv om spillet i seg selv er veldig komplekst. Nei, jeg elsker Anno 1701: Dawn of Discovery og nå bruker jeg masse tid med spillet som krever at du setter av litt tid. For man gjennomfører ikke spillet på noen timer, så er du på utkikk etter et spill med lang holdbarehet, ja så anbefaler jeg dette spillet - uten tvil!

Nå er det helg igjen og i dag skal jeg se om jeg får montert den store værstasjonen jeg fikk av Tommy. Ikke bare kan jeg føre en mer nøyaktig værstatistikk, men jeg kan også måle nedbørsmengden og vinnstyrken. Jeg gleder meg som en lite unge.

Nå sitter jeg her på min samboers PC og ser ut. Trærne har jammen blitt fort gule og nå er det kanskje ikke mer enn måned til den første snøen dukker opp. For i fjor kom det første snøfallet i slutten av oktober og da kom det over 15cm. Skal innrømme at jeg ikke gleder meg til vinteren, men jeg hadde heller ikke klart meg uten snøen. Den er en del av livet og jeg vil selvsagt gjerne ha snø til julen. I fjor hadde vi faktisk en grønn jul, faktisk var hele mellomjulen grønn og temperaturen lå på gjennomsnittlig 8 grader. Ikke rare julestemningen med andre ord

Hva med deg - venter du på snøen eller kunne du ha klart deg uten?

Bildet er fra fjorårets snøfall som dukket opp den 27. oktober...

HQ