Norsk
Blog
Et snev av sommer og WiC!

Et snev av sommer og WiC!

Skrevet av Bernt Erik den 25 september 2007 klokken 10:38

I går og i dag har vi trønderne blitt hilset med et snav av sommer og i natt var middeltemperaturen faktisk over 14 grader. Det er lenge siden vi her på Snåsa har opplevd noe slikt og været i dag ser ut til å bli skikkelig nydelig og nå ligger tempen på over 16 grader. Hva mer enn dette kan vi ønske oss!

Ellers har jeg spilt World in Conflict og i natt drømte jeg om spillet. Når jeg drømmer om spill beviser det at spillet har gjort sterkt inntrykk på meg. Det siste spillet jeg drømte om var Bioshock og det var ikke noe god drøm, men heller mer som et mararitt. Drømmen i natt var heldigvis av den noe bedre sorten og jeg drømte at jeg var en del av spillet og invasjonen av USA hvor jeg måtte forsvare amerikanernes ære mot russerne som kom i overtall.

World in Conflict er det beste strategiske spillet jeg har prøvd. Ikke bare er det heftig, men det grafiske ligger på toppen av scalaen og jeg ville uten å mokke gitt det 10/10. Lyden og stemningen er unik og historien får ståpelsen til å sitre oppover armene og nedover ryggen. Aldri før har et slikt strategisk spill gitt meg så mange opplevelser på en gang. Jeg har foreløpig spilt singleplayerkampanjen og er veldig godt fornøyd med variasjonen i Massive Entertainments spill. Min karakter på spillet og da sammenligner jeg andre spill i sjangeren er uten tvil 10 og det skal bli vanskelig for kommende spill å toppe dette.

Hvordan er været hos deg nå og hvordan har det vært i høst? Er du en av de som digger strategiske spill og hvilke spill liker du? Hvis du har spilt World in Conflict - hva synes du?

HQ