Norsk
Blog
Halo 3 releaseparty!

Halo 3 releaseparty!

Skrevet av Bernt Erik den 29 september 2007 klokken 08:19

Nå er det ikke lenge til jeg drar til Steinkjer sammen med Kengro og Ricce01 på Halo 3 releaseparty. Jeg skal forsøke å presentere Gamereactor samt sørge for at turneringen i Halo 3 blir populær. Ikke bare har vi fete premier, men jeg vet at det kommer til å bli veldig stor stemning. Elkjøp på sin side har gjort klart med to Xbox 360-maskiner og og to fete LCD-skjermer. Det skal kjøres fire mot fire eller to mot to. Hvem som vinner til slutt blir spennende å se, for i og med at spillet har vært ute i tre dager nå, er det stor grunn til å tro at de som deltar har trent godt.

Jeg gleder meg stort til arrangementet og utover senhøsten/vinteren skal vi også se om vi får tatt turen inn til Trondheim for et lignende arrangement, men da i et annet spill selvsagt. Ikke bare er det godt for Gamereactor å komme ut blant leserne, men vi treffer våre lesere og kan slå av en prat om ve og vel...

Nei, nå må jeg gjøre meg klar. Det snart 1 1/2 time til butikken åpner og da skal alt være klart. Jeg skal ha fått ut Gamereactor-blader og gjort klart til turneringen. Vi gleder oss!

HQ