Norsk
Blog
Ting går ikke som planlagt...

Ting går ikke som planlagt...

Skrevet av Bernt Erik den 1 oktober 2007 klokken 23:33

Jeg har fått The Settlers: Rise of an Empire!!! Jeg gleder meg som et lite barn og skal straks til å legge det inn. Er det noe av dere andre som spiller det? Etter hvert må vi prøve å spille online mot hverandre - det hadde vært fett.

Ellers ble ikke kvelden helt som planlagt. Madammen har bursdag i dag og vi hadde lagt opp til kosekveld. Men før vi skal til å spise kake å feire bursdagen, så faller søren meg minstemann ned på gulvet. Før han lander, treffer han bordkanten og hovnet opp skikkelig. I starten fikk han ikke opp øynene, men vi var kjappe til å legge på en kald klut slik at hevelsen ble mindre. Vi ringte på legevakten og for sikkerhetsskyld ba de oss om å ta oss en tur. De ville gjerne se hvordan det hele så ut og om øyet var blitt skadet.

Dessverre er det ikke bare å ta en liten tur til legevakten når den ligger seks mil en vei. Det tar fort 45 minutter å kjøre. Da vi kom frem til legevakten, gikk det ca. ti 20 minutter så ble det vår tur. Legen som tok i mot oss visste seg å være turnuslegen her på Snåsa. Etter noen minutter finner legen ut at det ikke var så galt som det så ut. Heldigvis, men det var trist å se hvor vondt det hele var. Tårene var ikke langt unna...

Men nå har sønnen min fått en Mike Tyson-øye og blir nok å beholde blåveisen noen dager fremover. Det viktigste er at alt gikk greit, så får jeg og madammen ta igjen feiringen litt senere (i kveld).

Nå er det ikke lenge til oktober-utgaven av Gamereactor går i trykken og her kommer det som vanlig til å ble mye fett lesestoff. Jeg gleder meg som vanlig stort til å holde utgaven i hånda og sette meg godt i godstolen, lese blekka og vite at gjengen i Gamereactor har gjort en god jobb.

Har dette skjedd deg - er det ting du har planlagt, men som på ett eller annet viset har forkludret dine planer?

Bildet viser en sovende Emil som nettopp har kommet hjem fra en lang tur til legevakten...

HQ