LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Fine farger og smaken av høst!

      Fine farger og smaken av høst!

      Skrevet av Bernt Erik den 5 oktober 2007 klokken 14:28

      Denne tiden er nydelig hvis man tenker på alle de fargene som finnes rundt omkring. Gult, grønt, oransje, brunt, rødt er farger som omgir oss i disse dager. Selv om det er ennå en stund til snøen begynner å lave ned, så er denne tiden den flotteste i mine øyne og jeg koser meg godt på høsten selv om sommerjakken har blitt byttet ut med en litt varmere jakke og hanskene har funnet veien på hyllen i gangen.

      Om et par uker er alt bare grått og trist når alle bladene fra trærne er blitt borte. Døgnet blir kortere og kortere og kvelden kommer raskere og raskere. Heldigvis er det godt å vite at man da kan tilbringe tiden innomhus, kanskje kose seg med en film, et spill eller finne på noe sammen med familien.

      Min venn Tommy ringte meg en dag og sa at han hadde fått tak i tredje sesong med Lost. Serien som jeg digger, men på grunn at at jeg ikke får inn TVNorge må vente til serien kommer på DVD. Nå har den endelig gjort det og jeg og madammen har allerede sett to episoder. Den serien er søren meg bra og fleste jeg har snakket med sier at sesong tre også er meget heftig.

      Nå er det ikke lenge til det er helg og undertegnede gir seg snart etter en hard uke. Selvsagt skal du få din dose med nyheter på lørdag, men etter det så er det helg. Jeg skal oppgradere PC'en min litt i dagene som kommer og vil bruke bloggen min til å skrive om dette. Heldigvis bor jeg ikke langt unna PC-doktoren i Trøndelag og på søndag bærer det i vei og da skal vi sammen montere inn det ene etter det andre i maskinen. Jeg gleder meg stort og kommer tilbake med mer skriblerier når den tid kommer.

      Nei nå må jeg se og så ringt de siste kundene før helgen kommer slik at jeg får sikret noen annonsekroner til Gamereactor - for uten disse pengene hadde ikke Gamereactor vært der vi er i dag ... Det er godt å vite at det er mitt bidrag til Gamereactor!

      God helg folkens og nyt den fine tiden vi nå er i!

      HQ