Norsk
Blog
Barnespill - en viktig del av livet mitt

Barnespill - en viktig del av livet mitt

Skrevet av Bernt Erik den 13 oktober 2007 klokken 11:05

At mine barn spiller kommer vel kanskje ikke som en overraskelse og med både PS2, PSP, Nintendo DS, Nintendo Wii, Xbox, Xbox 360 og PC så har vi mye å spille på. Når det kommer til barnespill er jeg glad de finnes, for er det noe mine barn i fremtiden vil oppleve så er det vold. Mine barn får ikke spille spill med vold i og jeg unngår også at de ser på når jeg spiller f.eks. skremmende spill som Bioshock, GTA eller andre spill med skyting, blod og skrekk.

Derfor har jeg klamret meg fast til barnespillsomtalene vår venn Børge Fjeld har skrevet og noen av disse har igjen ført til at jeg har skaffet disse spillene. Dessverre finnes det ikke noen andre nettsider som skriver like dyptgående om barnespill som Børge Fjeld og Gamereactor gjør. Selvsagt finner jeg jo noe av dette på Barnevakten.no, men der har ikke skribentene skrevet så dype omtaler, men kun overfladiske. Derfor savner jeg en nettside som tar barnespill på alvor. For det er viktig for meg å vite om mine barn liker "dette" spillet, eller om om grafikken er god, må de ha mye hjelp for å komme i gang, er spillet på norsk, er gameplayet vanskelig m.m.

Jeg får også tak i barnespill og vil via bloggen min skrive om barnespill for jeg vet at det er en del brukere inne på nettsiden som har barn og som sikkert vil vite hvilke spill de skal kjøpe til sine unge, håpefulle. Jeg er glad det finnes gode barnespill og jeg håper inderlig at det fortsatt dukker opp spill som gir mine barn utfordringer, god underholdning og er lærerike. Takk til produsenter som THQ, K.E. Media, Pinjata, Artplant, Buena Vista, Microsoft, EA, Disky, Pan Vision og en haug med andre barnespillprodusenter - hva skulle jeg ha gjort uten dere!

Et av spillene jeg selv har hatt en del glede av er Flåklypa-spillet. Det var artig og ga meg en del å mimre over...

Er det noen spill du husker da du var liten?

HQ