Norsk
Blog

Er jeg en Fanboy?

Skrevet av Bernt Erik den 14 oktober 2007 klokken 12:02

Ja, jeg skal ærlig innrømme at jeg er en fanboy. Jeg elsker selvfølgelig noen spillkonsoller mer enn andre, men jeg prøver å forholde meg objektiv. I min stue finner dere en PS2, PSP, DS, Wii, Xbox 360 og alle maskinene har sine spesielle egenskaper. Selvsagt spiller jeg mest på PC'en, men når jeg har tid prøver jeg selvsagt de andre formatene også. Barna får spill på PS2'en, DS'en, Wii'en og PC'en. De andre maskinene, det vil si PSP'en og Xbox 360-maskinen er det kun jeg som får bruke - enn så lenge.

Jeg elsker god diskusjoner mellom fanboyer og har i den siste tiden nydt de heftige diskusjonene. For jeg mener det er sunt med diskusjoner så fremt de er sakelige og at man ikke kaster dritt på hverandre. Skal man være med på en diskusjon, så bør man tenke på hva man skriver og selvfølgelig vite fakta av det som det hele omhandler. Faktisk synes jeg det norske forumet er bedre enn det danske og norske, ikke fordi jeg er patriot, men at når det diskuteres, så skjer det på en sakelig måte uten altfor mange smylier og enkle setninger uten noe mål og mening. Vi på den norske siden diskuterer friskt og inne mellom kan det bli litt på kanten og det er da moderatorene stepper inn og prøver å roe ned gemyttene. Det man bør passe på er at alle skal bli hørt, men at de som skriver, bør også være forsiktige med å holde seg til sakens kjerne.

Jeg skal også ærlig innrømme at jeg har lagt opp noen nyheter som har fått forumet til å møte kokepunktet (nyheter om PS3 osv.) og nei, jeg har ingenting mot PS3'en og liker den like godt som Xbox 360'en selv om jeg ikke har en PS3 ennå. Jeg ser potensiale i begge konsollene og de er unike på hvert sitt vis om den ene er kraftigere enn den andre. Om PS3'en er kraftigere enn Xbox 360'en har i mine øyne ingenting å si, så fremt at begge maskinene gir meg den underholdningen jeg er ute etter, så er jeg ikke så nøye på det.

Ta f.eks. forskjellen mellom PSP og DS. PSP'en har jo kraftigere innmat og kan kjøre mer heftig grafikk, men det er ikke dermed sagt at DS'er er noe dårligere. Tvert i mot, DS'en har andre egenskaper med trykkfølsom skjerm som gjør den unik i forhold til PSP'en. Derfor er jeg like glad i begge maskinene. Selv om jeg til tider er litt for lite kritisk, er det viktig at de som leser det jeg skriver vet hva sakens kjerne omhandler og at alle er ikke like.

I den siste tiden har jeg fått en haug med PM'er om at den og den personen må skjerpe seg og jeg kan ikke annet enn å si at vi alle bør passe på oss selv og gjøre det vi vet er best. For til syevende og sist, så er det som teller og hvis vi må gå tilbake til en diskusjon, så vet vi hvordan den har utartet seg og kan evt. spikre de som ikke oppførte seg skikkelig. Om du kommer med noen krasse kommentarer, pass på at de er ikke setter andre brukere i dårlig lys, men prøv å være sakelig og hold dere til fakta, da er det mye enklere å være oss som styrer med Gamereactor. Jeg er glad i diskusjoner og jeg følger de med argusøyne og har føler jeg har noe å bridra med så kommenterer jeg med det jeg vet.

Jeg er og blir en fanboy og elsker noen maksiner mer enn andre, men jeg gir også de andre maskinene en sjanse for alle er jo gode på sitt vis. Ikke bli blind på den maskinen du har under heftige diskusjoner og er det ting du ikke vet, så google litt og du får fakta på det diskusjonen omhandler.

Ellers vil jeg rette en stor takk til alle brukerne på Gamereactor - jeg synes dere er eksemplariske og gjør Gamereactor til en fin plass å være. Jeg avslutter denne bloggen med nok å nevne - vær sakelig og hold deg til fakta, ikke kast dritt på andre. Da er det ingen som kan arrestere!

HQ