Norsk
Blog
Stor Poster-Konkurranse!

Stor Poster-Konkurranse!

Skrevet av Bernt Erik den 24 oktober 2007 klokken 12:29

Å legge opp konkurranser er søren meg ikke enkelt og noen ganger må jeg virkelig legge hodet i bløtt for å tenke ut ideer som gjør konkurransene litt annerledes og denne gangen poppet det opp en konkurranse som er litt spesielle på mange måter. Ikke bare gir dere lesere en utfording, men den gjør at dere også må tenke kreativt og det vet jeg noe dere er meget flinke til og derfor tenkte jeg at denne konkurranse ville bli meget spennende. Plakaten fikk jeg lagd spesielt til denne konkurransen og jeg er veldig spent på å se hvor plakatene blir hengt opp.

I dag kom premiene fra både Pan Vision og Creative inn og spilleren fra Creative sikler jeg stort etter - for en spiller, bare se på bildet under...

på lik linje med premien fra Pan Vision på Football Manager 2008 (som også er et meget fett spill jeg har brukt en del tid på nå).

Ellers er jeg veldig interessert i at dere lesere også kommer med ideer på konkurranser, for inne mellom arbeider hjernen min på lavgir og trenger litt input... Hva synes dere om denne konkurranse og er det andre konkurranser dere gjerne ville ha sett på Gamereactor?

PS! Jeg har også begynt å jobbe litt med julekalenderen som i fjor inneholdt premier for flere titusener av kroner og det blir det i år også!

HQ