Norsk
Blog
British Academy Video Games Awards

British Academy Video Games Awards

Skrevet av Bernt Erik den 25 oktober 2007 klokken 14:00

BAFTA (for oss gamere -> British Academy Video Games Awards) heter et event som blant annet deler ut priser til de beste innen videospill og i år tok sannelig min hatt Nintendo kaka. Ikke bare vinner de i en kategori, men de knuser de andre og gjør en storeslem med å vinne fem katagorier og det med spillet (som jeg elsker) Wii Sports. Det er tydelig at Nintendo har lagt mange gullegg i år og jeg tror at suksessen vil fortsette og gjøre Nintendo enda gladere på tur til banken når julen er over.

At Nintendo har tatt innersvingen så utrolig er i grunnen moro å se og jeg er ikke i tvil om at dette vil fortsette i årene fremover. Ikke bare er Wii-maskinen unik, men DS'en er også en palttform som er spesiell med tanke på den trykkfølsomme skjermen og muligheten som ligger der.

Men for å gå tilbake til BAFTA-utdelingen, så kan dere finne mer om den her og utviklere som Massive Entertainment (World in Conflict) og DICE (Battlefield 2142) måtte forlate eventet uten noe priser for sine spill. Bioshcok finn en pris for beste spill. Det kan jeg godt forstå og jeg unner både Irrational Games, Take Two og K.E. Media denne prisen.

Er du interessert å se hvordan prisene ble fordelt under årets British Academy Video Games Awards, så finner du det hele her:

British Academy Video Games Awards

Er du enig i dette eller synes du at dette er noe merkelige greier?

HQ