Norsk
Blog

Det æ'kke bare, bare Bernt!

Skrevet av Bernt Erik den 27 oktober 2007 klokken 14:17

Her sitter jeg i min lille fredelige verden og skal til å legge opp en nyhet om det kommende Need for Speed: ProStreet. Jeg sikler over skjermisene jeg legger opp i nyheten og tenker at det blir heftig når spillet lanseres om ikke så altfor lenge. Da skal det blir kjøring. Mens jeg laster opp skjermisene og sjekker igjennom teksten i nyheten, kommer min minste sønn - Emil labbende. "Der" sier han, jeg mumler i skjegget, "der" sier han igjen. Snur meg og der står Emil stolt og prektig med en bleie i hånden. Jeg sier at du må ikke ta av deg bleien. Så ser jeg litt nærmere på den og tar tak i den for å ta den med på badet, men før jeg kommer så langt ser jeg en stor fet bæsj ligge der og skinne mot meg. Svarte granskogen tenker jeg. Der står Emil i bare nettoen og gliser brett med bæsj på hendene, nedover føttene og på magen. Okei, du Emil - kanskje vi skal finne veien til badet. Som sagt så gjort. Emil lar seg ikke be to ganger om det er snakk om et bad. Han ler mens han løper til badekaret full av skjit.

Jeg langer han opp i karet, for jeg vil jo helst ikke at han skal ta på så altfor mye, for bæsjefingre er ikke så veldig fristende og ha over alt. Jeg fyller i karet og Emil begynner med en gang og pusle med leker. Han koser seg og jeg må pent innfinne meg i å vente med å legge opp nyheten for sønnen var ferdig badet. Jeg tenker, kanskje vi nå burde prøve potten, for dette er jo et tegn på at det ikke er noe godt å ha bæsjebleie på.

Med andre ord, det kan skje mye rart mens man minst venter det.

Har dere andre opplevd noe lignende hvor dere har sittet i ro og fred og plutselig har alt blitt bare kaos eller er jeg alene om å oppleve dette som den eneste med barn her?

HQ