Norsk
Blog
Bernt prater med seg selv!

Bernt prater med seg selv!

Skrevet av Bernt Erik den 27 oktober 2007 klokken 14:30

Jeg sitter spent og venter på post med sniperrifla mi ladd og Battlefield 2142 i DVD-drevet. Skuer utover området, kan ikke se en eneste fiende. Jeg beveger meg litt bort fra posten min for å få et bedre overblikk over fiendens flagg. Der kommer det en stakkars soldat løpende og aner fred og ingen fare. Jeg beveger sikte mot hodet - fienden løper noen skritt - svarte, jeg får ikke sikte inn på skalpen hans. Plutselig stopper han. Jeg sikter og plaff - skuddet treffer soldaten midt i planeten og jeg koser meg over nok en kill.

Mens jeg ligger der og tar ut den ene etter den andre, tenker jeg ikke på å se meg bakover. Plutselig som lyn i fra klar himmel, har en annen fiende kommet seg bak meg og fått fyrt av en salve med dødelige skudd som treffer meg og jeg blir liggende å rope kvelende etter medic. I det jeg faller om på bakken - roper jeg, "men i svarte svingende granskogen, hvor kom den fyren i fra. At jeg ikke skal legge ut noen miner, det skjønner jeg ikke" pluss noen andre ord som ikke egner seg på trykk. Fra stua hører jeg madammen rope - "hva sa du", jeg svarer " det var ikke no - jeg ble skutt". Madammen roper at jeg må holde meg stille og ikke styre på sånn. Klart jeg blir litt oppe i det når jeg spiller og det kommer en masse grove gloser i kampens hete.

Andre ganger kan jeg sitte prate med meg selv mens jeg fundere på hvordan jeg skal løse denne utfordringen og de i rundt meg skjønner ingenting...

Er det bare meg som roper og snakker med meg selv under kampens hete, eller opplever dere andre at ordene flagrer ut av den vidåpne kjeften mens skuddene suser rundt ørene?

HQ