Norsk
Blog
Grått og trist!

Grått og trist!

Skrevet av Bernt Erik den 28 oktober 2007 klokken 11:13

Nå viser kalenderen 28. oktober og i natt stilte vi klokken en time tilbake. for noen ble det en time ekstra på jobb, mens andre fikk en time ekstra soving. For meg ble det i grunnen en time kortere. Jeg er ikke den personen som kryper kjappest til køys og i natt visste klokken 03.20 før jeg sovnet. Barna våknet klokken 08.10 (egentlig 09.10) så ble det en time tidligere.

Heldigvis kan vi legge ned barna en time tidligere i dag og da går den saken opp i opp.

Nå har vi kommet langt på høsten og det skulle ikke forundre meg at snøen snart legger seg. I natt blåste deg veldig mye og når jeg titter opp på trærne er de nå totalt uten et blad og alt blir nå grått og trist. Allerede klokken fire i ettermiddag vil det begynne å skumre og nå som det ikke er noe snø, så vil det bli veldig mørkt.

Om en ukes tid vil de første julereklamene begynne å rulle på TV'en og butikkene fylles med julevarer. Julemarsipanen, julebrusen og pepperkakene har allerede vært i butikkene en god stund, så hva er vel mer naturlig enn at kjøpmennene vil at vi skal begynne julehandelen tidlig.

For de av dere som ser på Cartoon Network vil etter hvert oppleve "Jul i november" og kan delta på en haug med konkurranser. Vi gamere ser frem til november på grunn av de store spillene som dukker opp, men alt i alt venter vi på julen nærmer seg med stormskritt. Når jeg nevner at det er snart er jul her i familien, så sies det "hysj", for som du sikkert vet er det tusen ting som må gjøres før julen ringes inn og julepølsa fordøyes.

I og med at bladene er borte fra trærne blir jeg vel å bruke dagen ute. må få fjernet mesteparten av bladene, for er det noe barna hater når de ruller sammen klabbsnøen til snæmenner, så er det alle de brune bladene fra trærne. Derfor bruker jeg vært år å rake sammen lauvet og fjerne det fra plenen vår.

Hva er det du ser frem til i tiden som kommer? Har du også gjøremål som må gjøres før snøen legger seg?

HQ