Norsk
Blog
Intel bedre enn AMD?

Intel bedre enn AMD?

Skrevet av Bernt Erik den 4 november 2007 klokken 11:41

Jeg har vært med helt siden den første PC'en kom ut fra fabrikken og frem til i dag og mine PC'er har hatt både Intel og AMD-prosessorer. Først vil jeg si at jeg ikke har hatt noen problemer med hverken Intel eller AMD sine prosessorer. Helt i begynnelsen var Intel den prosessoren som gjaldt og i følge mange den som var den mest stabile. Senere kom AMD mer og mer på banen og for oss gamere ble AMD den prosessoren som skulle sikre oss en kjappere PC til spillingen vår. Jeg var lenge tro mot AMD og den siste prosessoren jeg hadde var en AMD 3200 som jeg i et par år hadde stor glede av. Mange av mine venner sa at denne prosessoren var den beste når det kom til spilling på PC.

For meg har innstillingen vært at Intel skulle gi oss mer stabilitet, mens AMD var mer beregnet på spilling i tillegg til stabilitet. I den siste tiden har dette bildet forandret seg og Intel har nå kommet mer og mer på banen med noen kraftige prosessorer som skal gi oss gamere like mye glede om ikke mer enn med en AMD-prosessor. Gleden var enorm da en pen, liten, yndig pakke med en Intel- prosessor dukket opp på døren med den snille postmannen. I pakken lå en flunkende ny prosessor - en Intel Core 2 Extreme QX6850 3GHz 1333Mhz Socket som skulle sikre meg med tanke på spill som Crysis, Call of Duty 4 og Need for Speed ProStreet.

Mange av mine venner anbefalte meg Intel prosessor i stedet for AMD, så hva har egentlig skjedd med AMD - har de mistet fokuset på spilling ovenfor oss gamere, eller er det Intel som nå er mer agressive enn AMD ovenfor gaming? Hva mener du? Hva ville du ha satset på om du skulle ha valgt mellom AMD eller Intel sine prosessorer og hvorfor det valget?

Jeg er ikke i noe tvil - Intel har for øyeblikket vunnet mitt spillhjerte og nå er jeg veldig spent på den videre fremtiden med tanke på alle de store og krevende spillene som kommer...

HQ