Norsk
Blog
Over 14 000 publiserte tekster!

Over 14 000 publiserte tekster!

Skrevet av Bernt Erik den 6 november 2007 klokken 13:27

At det blir noen nyheter i løpet av uken vet jeg, for med 15-20 nyheter hver dag blir det noen tekster i løpet av året, for jeg prøver også med beste evne å holde dere oppdatert selv om det er fridager og helligdager. Det er kun søndagen jeg velger å ta meg fri, mens resten av uken legger jeg opp nyheter, konkurranser, bruker forumet og svarer på noen få leserbrev (takk til Richard for en fenomenal jobb med å svare leserbrev). I dag kan jeg lese fra min persolige side at jeg har postet 14123 tekster og det er godt å vite at jeg har bidratt med noe.

Ellers har jeg også spilt Call of Duty 4 til PC og er i syvende himmel. I morgen legger Frode opp omtalen av spillet og for de som venter spent på den, besøk oss i morgen og du kan lese hva vi mener om det siste spillet i den meget populære Call of Duty-serien. Jeg for min del kommer nok til å skrive litt om mine opplevelser om ikke lenge og jeg kan allerede nå si at jeg er mektig imponert over spillet...

Ellers har madammen i dag bakt Cookies og jeg blir servert den ene cookies-kjeksen etter den andre av madammen og Emil. De smaker vidunderlig - kunne ha spist meg mett på de her ja...!

Nå snør det søren meg igjen, dessverre for barna legger snøen seg ikke i dag, men til helgen blir det kaldt og noe snø, så da er det håp for noen runder med akebrettet.

HQ