Norsk
Blog
Tannlegeskrekk noen...?

Tannlegeskrekk noen...?

Skrevet av Bernt Erik den 9 november 2007 klokken 10:48

Jeg er en av de som lider under tannlegeskrekk og det helt fra jeg var en liten pjokk. I dag er jeg fortsatt redd tannlegen og prøver med beste evne å ta vare på tennene. De siste besøkene har vært å fjernet visdommen (visdomstennene) og det gikk overraskende bra. Det var ikke like skremmende som jeg hadde trodd og i dag vet jeg at takken egentlig burde gå til den lokale tannlegen - Niklas, for han var veldig flink.

I dag er det ikke jeg som skal til tannlegen, men min sønn på seks år og jeg må si jeg er veldig spent på hvordan det går. Jeg håper inderlig ikke at han har hull. Sist vi var der hadde han et bitte lite hull og måtte borre litt. Det som overrasket meg mest, var at han ikke følte noe smerte under borringen, men bra var det. Vi pusser også tennene til barna og skal gjøre det inntil de er 12 år (iflg. nye regler) og da må vi bare finne oss i det.

Hva med deg - har du tannlegeskrekk eller er det å gå til tannlegene en lek?

Ellers har jeg fått spilt en god del Call of Duty 4 og er himmelriket - for et spill! Skal skrive en blogg senere på dette spillet...

Dere får ha super fredag folkens!

HQ