Norsk
Blog
Jeg blir hånet!

Jeg blir hånet!

Skrevet av Bernt Erik den 14 november 2007 klokken 12:41

Har du noen gang blitt hånet? Jeg blir det for øyeblikket og liker det slettes ikke! At noe kan være så slem er ikke til å tro. Det er nesten så jeg blir på gråten og sliter av meg det lille håret jeg har på skallen. Jeg blir GAAAAAAALLLLL! Hvorfor skjer dette? Jeg er en snill herremann som ikke ønsker noe vondt. Jeg må da få slippe dette! Viiiiik fra meg!

Jeg forflytter det som håner meg litt lengre unna. Hmm! Kanskje jeg skal flytte det bak skjermen? Nei det hjelper ikke. Hånet viser seg for meg igjen! Hva skal jeg gjøre? Nå er gode råd dyre! Skal jeg flytte på meg slik at håningen kan stoppe. Nei det går ikke, da får jeg ikke gjort noen tingen...

Hårstråene faller lett på tastaturet mens fingrene febrilsk leter etter nye! Nei, jeg kan ikke! Slutt med der, ikke ligg der og se ut som en hoven bleie!

Et av mine årets store spill har nettopp ankommet mitt meget lille kontor og nå ligger det å håner meg. For nå arbeider jeg og kan selvsagt ikke spille det før arbeidsdagen er over. Men like forbasket ligger det der og håner med sin tilstedeværelse. Det er så altfor mange timer til jeg kan spille det og nå håper jeg dagen går fort slik at jeg kan spille dette meget etterlengtede spillet. Crysis har landet og nå er jeg så spent på spillet at jeg knapt klarer og konsentrere meg. Etter å ha lest Petters meget appetittvekkende omtale, er jeg nå klar som et egg å spille Crysis - gleden og spenningen er til å ta og føle på.

Hva med deg - har du noen gang hatt slike følelser for et spill du lenge har ventet på eller er det bare meg som er sprø?

HQ