Norsk
Blog
Josefine i Eventyrland!

Josefine i Eventyrland!

Skrevet av Bernt Erik den 18 november 2007 klokken 12:12

Er det mange av dere som har småsøsken som digger barnespill? Jeg for min del som er pappa liker å se at barna spill og spesielt når de klarer å gjennomføre vanskelige spill uten at vi må hjelpe. Nettopp dette begynner nå å skje med datteren min på snart ti år. Jeg setter henne stadig vekk på prøve og inne mellom takler hun spillene godt, men til tider må jeg trå til å hjelpe.

Josefine-serien er en meget populær serie og det skjønner jeg veldig godt. Ikke bare er Josefine som ikon populær, men med en spillserie på mange, mange spill, har barna lært seg å kjenne Josefine på en fin måte.

Her i huset er Josefine veldig populær. Faktisk min sånn på seks år liker Josefine, selv om han heller vil spille Lego Star Wars eller Need for Speed. Gleden var med andre ord stor da den lokale postmannen hadde med seg en pakke med Josefine i Eventyrland. Jeg skjønner godt at spillet blir lansert på denne tiden av året. For når man ser coveret, får jeg julefølelse. Om det er fargene eller hva det er kan jeg ikke sette fingeren helt på.

Det er enkelt å legge inn spillet og man slipper også å stille inn spille grafisk. Dette gjør det enkelt for de som ikke er så flinke med PC'en å starte opp spillet. Du kommer med andre ord fort i gang.

Her er historien: Josefine er kommet til Eventyret og må hjelpe feene og dvergene i hver sin dal. Ditt mål er å få disse to folkeslagene å komunisere med hverandre for det har ikke skjedd på over 100 år. Nå er det du og Josefine som skal sørge for å arrangere en stor fest slik at feene og dvergene igjen kan treffes.

Spillet inneholder over 20 ulike, morsomme og lærerike oppgaver. Styringen skjer med piltastene og dette gjør at stort sett alle barn klarer dette. Her skal du samle inn ting og tang, utforske nye områder, fiske krabber, hakke løs diamanter og plukke sopp. Mens du drar på oppdagelsestur, kan du besøke alle som bor i Eventyrland. En annen ting som kjennetegner Josefine-spillene er alle sangene som faktisk er såpass fine at barna vil lære de ganske fort.

Det grafiske er like bra som alltid og med fine tegnete bakgrunner og animasjoner setter dette rammen for et godt barnespill som jeg uten å blunke vil anbefale. I spillet finner du også foreldrekontroll og her kan vi foreldre stille inne tiden du ønsker barnet kan spille.

Josefine i Eventyrland er et spill som igjen gir barna utfordringer og god underholdning. Krea Media har lagd et spill som også denne gangen er meget godt og jeg anbefaler alle Josefine-fan til å kjøpe det. Takk til PAN Vision som igjen gir ut et kvalitetsprodukt.

Josefine i Eventyrland ble kjørt på en:
Intel Core 2 Extreme QX6850 3GHz 1333Mhz Socket LGA775, 8MB prosessor. EVGA 8800 GTX m/768MB DDR3 RAM - overklokka versjon, 2GB 6400 RAM fra OCZ, Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Champion Edition lydkort og Silencer 750 Quad strømforsyning fra PC Power & Cooling. NEC Multisync 20WGX2 skjerm.

Grafikken kjøres på fullt med alle detaljer slått på med maks oppløsning i spillet.

HQ