Norsk
Blog
Her jobber jeg... se kontoret mitt!

Her jobber jeg... se kontoret mitt!

Skrevet av Bernt Erik den 22 november 2007 klokken 13:42

I den senere tiden har jeg fått mange, mange forespørsler av personer som ønsker å se hvordan jeg jobber og hvordan kontoret mitt ser ut og i dag tenkte jeg skulle presentere det. Ikke er det stort, ikke er det lukseriøst og ikke har jeg stor kontorstol jeg kan sitte å slappe av i. Nei, kontoret mitt er lite, langt og innehar akkurat det jeg trenger for å kunne arbeide med Gamereactor.

Selve rommet er ca. 110cm bredt og ca. 350cm langt. Med andre ord et langt og smalt rom hvor jeg må stable mye i høyden. Jeg er også medlem av korttidsminneklubben og har som du kan se noen postit-lapper hengende. Heldigvis har jeg orden på de og ikke noe jeg bruker i arbeidssammenheng. Kun til private formål. Men jeg skal innrømme at i stedet for postit-lapper, bruker jeg en bok å noterer ganske mye i om ting jeg må huske til jobben.

Hva synes dere - ikke rare greiene og slettes ikke slik dere kanskje forventet dere mitt kontor. Men dette er sannheten og jeg har selvsagt kunne tenkt meg en bedre kontorstol, men det er det dessverre ikke plass til.

Hvordan har dere det på kontoret, rommet der dere jobber eller spiller?

HQ