Norsk
Blog
Worms: Open Warfare 2

Worms: Open Warfare 2

Skrevet av Bernt Erik den 29 november 2007 klokken 14:10

Helt siden Amiga-tiden har jeg vært stor fan av Ormene fra Team 17. Jeg har brukt på hundrevis av timer med Worms både på Amigaen, PC'en, mobilen og nå PSP'en og DS'en. Nå bruker jeg hver eneste lille pause på å spille dette spillet som har gjort meg til en slave. Jeg elsker ormene og i dette spillet har Team 17 funnet frem til god, gammel oppskrift og gitt meg et fantastisk spill.

Ikke bare finnes det en haug med singleplayer-brett, men du kan også utfordre andre spillere over hele verden og dette gjør Worms: Open Warfare 2 til noe av det beste jeg har prøvd. Singleplayerkampanjen foregår igjennom forskjellige tidsperioder, fra pirater til den andre verdenskrig og helt til lasertiden. Alt sammen pent innpakket i humoristiske kommentarer og fine musikkstykker. For humor finner du massevis av i selve spillet og inne mellom har jeg nesten flirt meg dønn ihjel. Brettdesignet er godt og grafikken med animasjonene er fenomenale og dette sørger for at du til tider er så klistret til skjermen at du ikke kan legge fra deg PSP'en uansett hvor mange som roper på deg. Ordene jeg har brukt den siste tiden er "kommer snart, er straks ferdig, må bare, fem minutter til..." samt en del andre uttrykk som ikke egner seg på trykk. Selv om du stotrer deg videre i spillet, hender det at du kommer til brett som er ufattelig vanskelig og krever god bruk av de små grå. Til tider kan det være så vanskelig at hårtustene forsvinner bit for bit på mitt ellers så hårfyllte hode, mens tinningene blir mer og mer synelige.

Våpenarsenalet er også denne gangen unikt og jeg elsker å sende i vei dødelige granater eller en rotlaus sau på vill tur mot fiendeormen som aner fred og ingen fare. Har du problemer med å nå kassen med snacks som ligger på toppen av fjellet, ja så sett på deg jetpakken og den tar deg til himmels...eller der du måtte ønske. Det finnes så mange våpen å velge imellom at latteren blir bare råere og råere etter hvert som du ser hvordan de fungerer og hvor dødbringende de er ovenfor dine fientlige ormer.

Alt i alt er dette er spill jeg kommer til å bruke mange, mange timer på nå frem mot jul og jeg kan nesten garantere deg at jeg vil holde koken til langt utpå det nye året. Man skal ikke klage på underholdningen og nå gleder jeg meg stort til å spille mot likesinnede verden rundt mens jeg ser navnet mitt klatre på rangstigen i det offisielle ormebolet ...eh ... nettstedet. For nå skal ingen føle seg trygg når ormen fra Snåsa dukker opp og gjør livet surt for dere andre uskyldige ormer... Kjøp det og du vil finne ut at tiden flyr av gårde!

Hva med deg - har du noen tilknytning til disse artige ormene eller kunne du ha tenkt deg å prøvd spillet?

HQ