Norsk
Blog
Hvilken mobiltelefon har du nå?

Hvilken mobiltelefon har du nå?

Skrevet av Bernt Erik den 6 desember 2007 klokken 13:55

I mange av deres øyne kan jeg nok karakteriseres som en fossil og mange av dere vil nok sikkert tro at jeg har hatt flust av mobiltelefoner opp igjennom mitt laaaange, laaaange liv. Den gang ei, jeg har vel hatt kun fire mobiler. Den første fikk jeg via jobben hos Tybring-Gjedde i 1994-95-96. Det var en Sony-telefon som var tung som bly og stor som en koffert. Det krevde at du var godt trent i overarmene om du skulle snakke lenge med den og med et display som kun visste nummeret var alt som var å finne på telefonen.

Min andre telefon var en Sony Ericsson Z200 som jeg ble veldig godt fornøyd med og spranget mellom Sony blytunge, gamle telefon og til denne var stort. Forskjellene var enorme både når det kom til lyder, musikk og spill. Ikke bare hadde den et godt display, men bruken var også enkelt og langt lettere enn den jeg først hadde. Så gikk det to nye år og jeg fikk byttet ut min Z200 til en Sony Ericsson W550i med MP3-avspilling, kamera og en helt ny verden åpnet seg for meg. For ca. et år siden fikk jeg omsider tak i den mobiltelefonen jeg nå har i dag og det er en Sony Ericsson K800i. Den telefonen er jeg blitt totalt avhengig av og elsker spesielt at den har hele 3.2 megapixel kamera.

Jeg ringer ikke så mye med telefonen for med kontantkort koster det en formue om du skulle slå av en prat, nei da er det mye bedre å skrive en melding. Ellers bruker jeg telefonen til å ta bilder med, spiller en del på den og da går det i Worms samt Petter Solberg Rally. Hvordan Nokia er i bruk kan jeg ikke uttale meg om, men ejg er veldig godt fornøyd med Sony Ericsson og telefonene deres. For kvaliteten har det ikke vært noe å si på og det er sjelden jeg har noen problemer med de telefonen jeg har hatt.

Hva med deg? Hvor mange mobiltelefoner har du hatt og hvilket merke liker du best. Hva bruker du telefonen din mest til og har du eget abonnement? Er du fornøyd med telefonen?

Selv om mobiltelefonen du ser nedenfor er veldig "gammel", var nok ikke min første slik...

HQ