Norsk
Blog
Pålegget alle burde smake...!

Pålegget alle burde smake...!

Skrevet av Bernt Erik den 6 desember 2007 klokken 14:19

Har du opplevd å gått lei av pålegg på brødskiva? Det har skjedd meg tusen ganger og hopper høyt når jeg finner noe nytt. For to dager siden oppdaget jeg et nytt pålegg fra Kavli. Det nye pålegget var en smørbarost med gressløk og gjett om det pålegget var snadder. Nå går jeg nesten konsekvent og gleder meg til morgen, lunsj og kveldsmaten bare for å kunne hive innpå et par brødskiver med pålegget. Jeg smatter bare ved tanken. Kanskje er jeg rar, men føler at jeg endelig har funnet et pålegg jeg kan spise en god stund fremover.

Har jeg først funnet et pålegg spiser jeg det til jeg blir lei igjen. Selvsagt er både dansk salami, kokt skinke, brunost og leverpostei en av mine favorittpålegg, men nå er disse glemt i fordel for Kavlis smørbare ost med gressløk. En grov skive med dette pålegget er noe av det beste jeg kan få for øyeblikket og for hver gang jeg går forbi kjøleskapet, kan jeg ikke annet enn å tenke på boksen som står noen cm. i fra meg.

Nå gleder jeg meg bare til kvelden skal komme slik at jeg kan hive innpå et par blingser igjen, men nå må jeg slutte å snakke - munne fylles med sikkel og det kan jeg ikke ha noe av nå som jeg skal ringe til mine kunder.

Hva med deg - hva er ditt favorittpålegg - er det noe du bare "MÅ" ha på skiven din?

HQ