Norsk
Blog
Jeg er igjen avhengig...!

Jeg er igjen avhengig...!

Skrevet av Bernt Erik den 8 desember 2007 klokken 21:26

Jeg er igjen avhengig, totalt avhengig! Hva skal jeg gjøre? Det er som om jeg trenger flere tomme hull i mitt liv. Hullene er ikke store, de små og rektangulære, kanskje litt over 1cm lange og 3-4mm brede. Det er disse hullene jeg er avhengig av. Hvis du fortsatt ikke har en anelse hva jeg snakker om, så bør jeg vel kanskje si det nå. Jeg er avhengig av USB-innganger. Akkurat nå har jeg tilgang til 10 USB-innganger. For øyeblikket er alle ti mer eller mindre brukt opp av produkter som krever en slik inngang.

Jeg kunne mer enn gjerne ha tenkt meg minst fem USB-innganger til for å slukke min avhengighet. Produktene som nå krever USB-innganger er Logitech G25-rattet, joysticken, gamepaden, Logitech G5-musen, Razer Krait-musen, Zboard tastaturet, Canon-skriveren, HP-scanneren, to stk. eksterne harddisker, Digital kameraet, Lydanlegget, mobilen, Creative Zen-spilleren og kortleseren. Det blir til sammen 14 produkter som krever USB-inngang.

Er jeg blitt for kravstor eller er jeg gal som gjerne vil ha så mange USB-innganger? Jeg bare spør jeg. Mange vil nok sikkert mene at jeg burde ta ut og sette i produktene etter bruk, men det er for mye tjon = arbeid. Hmmm! Kanskje er jeg for lat? Nei, jeg må ha flere USB-innganger! Jeg bare må ha det! Føler frustrasjonen brer seg for hver gang jeg må ta ut et produkt for så å sette inn et nytt. Hva kan jeg gjøre? Kjøpe meg en USB-hub? Tja, kanksje det! Må vurderes! Den på bildet er noe for meg!

Jeg er nok for lat og det skulle holde med ti USB-innganger eller hva? Hvor mange har du og hvor mange produkter har du som du bruker og som må ha USB-inngang? Er det bare meg som er så avhengig av USB-innganger?

HQ