Norsk
Blog
Glipper det for Bernt...?

Glipper det for Bernt...?

Skrevet av Bernt Erik den 10 desember 2007 klokken 13:52

Det høres kanskje ikke så forferdelig, men inne mellom glipper det litt for meg, for noen feil dukker dessverre opp. Jeg kan nok ikke si meg feilfri der nei, men kan ikke annet enn å le når jeg ser hva som er skrevet, sagt eller gjort. Heldigvis tar jeg alt med humor og prøver neste gang ikke å gjøre samme brøler. Selvsagt har ikke Bioshock kommet ut til PS3 og skjønner ikke hvorfor jeg har skrevet det (godt oppdaget av Hehemann). Du snakker om å være på feil planet med et slikt svar, men shit au...

Dessverre hender det nok at det dukker opp noen skrivefeil hist og her både i blogger, nyheter og artikler selv om jeg inne mellom går igjennom teksten med lupe for å luke disse bort. Det er bedre for en utenom å lese se feil enn den som skriver teksten.

Nei, jeg må nok ta meg sammen på enkelte ting og håper dere ikke blir altfor skamfulle over disse feilene som dukker opp. Jeg skal skjerpe meg.

I dag er det søren meg kaldt ute og temperaturen har ligget på minus 11 i hele dag. Fyrer ovnen rødglødende og stengt igjen døren til kontoret mitt. For med en gang som går rett på siden hvor tempen akkurat nå ligger på 15 grader, så blir det fort kaldt om døren skulle gå opp. Heldigvis produserer maskinen min varme slik at jeg fort får opp kroppstemperaturen til det normale, for er det noe jeg hater så er det å fryse. Hvordan er det der du bor nå - kaldt eller mildt?

Fant ut at dette bildet passet litt til teksten om at det glipper for Bernt... (;

HQ