Norsk
Blog
Jeg er evig takknemlig!

Jeg er evig takknemlig!

Skrevet av Bernt Erik den 15 desember 2007 klokken 13:48

Vet ikke riktig hva jeg skal si...? Klumpen i halsen er stor og jeg har problemer med å holde meg. Både barna og madammen spør meg "Hva er det?". Jeg prøver å ikke vise at jeg er på gråten, prøver tappert å unngå den. Jeg viser de denne tråden og forklarer at dere snille, snille lesere har plukket ut meg som beste blogger og beste redaksjonsmedlem. Klumpen i halsen blir ikke noe mindre av å vise de dette. Jeg smiler og prøver å få klumpen i halsen til å forsvinne. Jommen har ikke dere lesere bevisst at den jobben jeg har gjort, har dere igjen satt veldig stor pris på. Det er en enorm tillitserklæring dette her. Jeg som overskriften sier - Evig takknemlig til dere og jeg skal ikke hvile noe og kommer til å kjøre på like godt tiden fremover akkurat slik jeg har gjort det.

Det er utrolig moro å bli stemt frem slik, men jeg skal også innrømme at dere også burde ha en rose for trofasthet og gode brukere. Tusen hjertelig takk til alle sammen! Det er en fryd å jobbe for dere lesere og ikke minst de ansatte i Gamereactor!

Jeg vil også gratulere LuXe, Suppeelsker, Ragish, Kengro, (Comic) for deres plasseringer på årets avstemning - flott gjort alle sammen!

PS! Mens andre har fri kommer jeg til å sette av en time på nettsiden i romjulen slik at det blir noen nyheter da også, så fremt at jeg får tilgang på det. I tillegg skal vi jo også trekke vinnerne av vår store julekalender og her vil jeg alliere meg med et par personer slik at det går rettferdig for seg...

Fortsatt en god helg til dere alle!

HQ