Norsk
Blog
What's up with the hair dude...?

What's up with the hair dude...?

Skrevet av Bernt Erik den 16 desember 2007 klokken 10:39

Mitt hår er blitt litt for langt til å holde seg sveisen om morgenen når man står opp. Det er som å se et piggsvin hvor håret stritter til alle kanter. Skal ikke jeg klippe meg, så vet ikke jeg eller som jeg bruker - barbere bort mesteparten slik at det er en halv centimeter igjen. Det er søsteren til madammen som oftest klipper meg og akkurat nå føles håret som om det lever sitt eget liv. Har ikke noen form for kontroll. Den eneste måten å få kontroll er å dra skalpen under dusjen. Da først kan det formes til det jeg vil, men uten en dusj er jeg fortapt til livet med halveis krøller hvor håret bølger seg til alle kanter mens hårstråene konkurrerer om å komme lengst ut i lufta.

En annen ting som har dukket opp (grunnet min alder) er grått hår enkelte plasser på skolten og disse forsvinner heldigvis når jeg barberer håret. Jeg har bestilt klipping, men om jeg får det før jul vites ikke akkurat nå. For jeg havnet på en venteliste og hårsalongen skulle ringe meg hvis det ble en plass ledig. Akkurat nå trenger jeg virkelig en klipp og det er brennkvikt, ellers får jeg madammen til å dra frem den sløve barbermaskinen vår hvis det blir nødvendig.

Hvordan er det med deg - lever håret ditt sitt eget liv om morgenen, eller holder du styr på det? Er det flere som trenger en klipp før julen ringer inn?

Heldigvis står ikke håret ut slik som på bildet og det er ikke like hvitt heller, men det føles nærmest slik ut når jeg står opp om morgenen...

HQ