Norsk
Blog
Den beste plassen på jord!

Den beste plassen på jord!

Skrevet av Bernt Erik den 16 desember 2007 klokken 11:31

Jeg har lenge savnet noen fine oversiktsbilder over der jeg bor og har brukt mye tid på å lete rundt omkring nettet for å finne noen. Så en dag jeg var på besøk hos Tommy Borg, kunne han fortelle at han hadde noen bilder liggende som han hadde tatt og at jeg skulle få kompier av de. Gleden var stor, for endelig kunne jeg få vise dere hvor jeg bor og den beste plassen på jord- nemlig Snåsa.

Opp igjennom årene har mange av mine venner ment at Snåsa var en plass langt, lang mot nord, men det er det ikke Snåsa kommune ligger midt i Norge og grenser til kommunene Grong, Lierne, Steinkjer og Verdal.

Jeg trives godt her med min familie. Ikke at det skjer så mye her, men der er stille og fredelig. Snåsa kommune har ca. 2500 innbyggere og og ca. like mange innsjøer. Stedet er en naturperle og man trenger ikke å dra langt for å komme ut i skog og mark. En fire til fem kilometers kjøring kommer man til der hvor vi bruker å fiske om sommeren og hvor vi i sommer fikk fisk på godt over halvkiloet.

Mange av mine kompiser har sagt at hvorfor bor jeg på Snåsa, når alt det spennende skjer i Trondheim og Oslo. Selvsagt for min del hadde det vært gunstig å flyttet på meg, både med tanke på mine kunder som jeg kunne ha besøkt oftere samt vært på diverse spillarrangement. Men når man har familie i rundt seg så er det ikke bare, bare å flytte og når ting er såpass sikkert her både når det gjelder kriminalitet og press fra andre, så trives jeg veldig godt her.

Mange av dere lesere har også spurt hvorfor vi arrangerer ting og tang blant annet på Steinkjer og årsaken er jeg selv bor der omkring og at det er enklere for meg å ikke dra så altfor langt for et opplegg på en spillbutikk eller lignende. Madammen holder på å utdanner seg innen ambulanse og om hun ikke får seg jobb her omkring, kan det hende at vi blir nødt til å flytte på oss, men jeg vil så langt det er mulig prøve å holde familien her.

Tusen takk for bildene Tommy og her ser dere hvordan det ser ut der jeg bor med Viosen med småbåthavn og sentrum en kilometer lengre oppe. Jeg for min del bor ca. 500 meter fra Coop Mega og resten av der hvor butikkene og kommunehuset ligger. Med andre ord, jeg og familien min bor sentralt til...!

Hva med dere. Bor dere på landet og hvor mange bor det der du holder til? Har du måttet flytte på grunn av jobb, skole m.m.?

HQ