Norsk
Blog
Julens mange gleder!

Julens mange gleder!

Skrevet av Bernt Erik den 22 desember 2007 klokken 11:10

Når jeg nå skriver denne bloggen er det kun to dager igjen til jul og jeg kan ikke få si det nok ganger at jeg gleder meg stort både til å få gaver og til å gi gaver. Spesielt det siste. På torsdag var familien på Steinkjer for å gjøre oss ferdig med julegavene og selvsagt fikk jeg litt tid til å snuske litt i butikkhyllene på utkikk etter julegaver til madammen. Jeg fant masse fint og ting jeg vet hun vil bli veldig glad for. Dessverre kan jeg ikke skrive noe om det her, for det hender hun leser bloggene mine og da er det lite lurt å skrive hva det er...

Hvordan er det med deg? Sliter du å finne gaver, eller det enkleste sak på jord? Jeg for min del er ganske målrettet når det gjelder gaver og finner gaver veldig fort, selvsagt har jeg brukt litt tid i hodet for å tenke ut ting jeg vet vil falle i smak. Noen ganger hender det at jeg må bruke litt tid på å finne de rette gavene, men 95% av gangene går det bra.

Jeg gleder meg til å se ansiktene til de som mottar gaver i fra meg og det i grunnen det som jeg liker med julen, men jeg skal ikke glemme alt det sosiale heller da. Det er også veldig koselig å treffe familie og venner og spise god mat sammen.

For ikke så veldig lenge siden skrev jeg en blogg om hvit jul og dessverre og for første gang i historien ser det ut til at vi her på Snåsa for grønn jul. Jeg har spurt en masse gamle personer om de har opplevd grønn jul to år på rad og de svarte at de aldri hadde gjort det. Alderen på de jeg spurte var fra 70 til 80 år. Selvsagt blir det jul uten snø, men julestemning får man best når det er hvitt ute eller når snøen daler ned i skjul. Hva med dere - har dere snø eller vil det bli grønn jul der du bor?

Nå er vi inne i den siste delen av juleforberedelsene og i morgen skal juletreet pyntes og stuen fylles med nisser i alle størrelser. Nei, det julen er søren meg en koselig tid og når jeg vet at kalkun er trygt i havn samt resten av maten, så kan julen nå ringes inn - jeg er klar!

Hva med dere? Er det klart for at julen kan ringes inn der du bor eller gjenstår det mye på listen som må gjøres?

HQ