Norsk
Blog
Julespill...?

Julespill...?

Skrevet av Bernt Erik den 27 desember 2007 klokken 21:43

Da er julaften over for denne gangen og jeg hadde svigers på besøk noe som slo godt an. Ikke bare hadde vi god mat, men vi fikk besøk av nissen til barnas store glede. I år som i fjor fikk de masse fint som de hadde ønsket seg og jeg fikk en stilig jakkegenser, bukse og en meget fet t-skjorte av madammen. Hun fikk en veldig stilig kjole, smykke, sminkesett og en medieavspiller. I tillegg fikk vi en god del fint fra familie og venner. Jeg er evig takknemlig. Kvelden var koselig på mange måter med fin stemning, latter og masse å spise.

Men nå som julaften er over ser vi selvsagt frem til nyttårsaften og vi alle sammen gleder oss til raketter og nok en kveld med god stemning. Faktisk er nyttårsaften den eneste kvelden jeg drikker og da blir det litt champagne og litt muserende vin. Jeg drikker meg ikke til sans og samling, men nok til å komme i god stemning.

En liten negativ sak har skjedd da, den eldste sønnen vår har muligens fått omgangssyken men at vi krysser fingrene og håper på at vi andre slipper unna. Ellers håper jeg på å få kunne trekke ut vinnerne av julekalenderen, men da er jeg avhening av å få noen (som tørr) på besøk slik at vi kan få dette til. Når det gjelder spill i julen, så sitter jeg akkurat nå med The Settlers: Rise of an Empire - noe som passer perfekt i julen som et rolig og avslappende spill. Hva med deg? Hva spiller du for øyeblikket og fikk du noe du hadde ønsket deg i julegave?

HQ