Norsk
Blog
Technic Lego...!

Technic Lego...!

Skrevet av Bernt Erik den 28 desember 2007 klokken 21:46

Som dere sikkert vet har jeg tre barn og hver jul får barna masse flotte julegaver fra familie og venner. Mange av gavene er ting som de har ønsket seg og noen er ting de virkelig trenger (i våre voksnes øyne og da tenker jeg på klær). Som mange nadre gutter på snart syv år, så er sønnen min veldig glad i Lego og under juletreet i år lå et stort Technic Legosett som skulle forestille en gravemaskin.

Klart slik sett er ikke bare, bare å bygge. Det gjelder å følge bruksanvisningen til punkt og prikke og ikke slurve med delene. I dag tenkte jeg at vi skulle se å få satt sammen den store gravemaskinen, for nabogutten fikk seg en "Dumper" av samme slag og de har allerede lagt planer på å leke med sine stilige kjøretøyer.

Etter en liten halvtime fant jeg fort ut at dette ville ta tid og la ut over alle posene for å få en oversikt over hvilke deler som tilhørte hva. For monterer du ikke en del, ja så er det ikke sikkert at doningen din blir komplett. Nedenfor ser dere posene fint fordelt og vi har allerede fått satt sammen en del av understellet.

Hva med dere lesere - har dere noen gang bygd Technic Lego eller falt denne interessen aldri inn hos deg?

HQ