Norsk
Blog
Takk for et fantastisk 2007!

Takk for et fantastisk 2007!

Skrevet av Bernt Erik den 31 desember 2007 klokken 14:27

Tenk, nå er det ikke mange timene til vi skyter 2008 inn med raketter og stjerneskudd. Det er rart å tenke på at et nytt år er over og at vi har kommet frem til 2008. Skal jeg være helt ærlig er jeg veldig spent på hvordan det kommende året blir både når det gjelder spill og hva som venter oss i Gamereactor. Skal jeg være helt ærlig kommer det til å skje en god del hos oss og jeg vet at vi ikke kommer til å spise enda mer av spillmarkedet og dette varmer meg godt.

Dette året har i alle fall vært veldig innholdsrikt både på spillfronten og underholdningsfronten med mange store begivenheter. Ikke minst i Sør-Korea da Starcraft II ble annonsert. Et spill undertegnede ser veldig mye frem til. Ellers har det kommet en haug med store spill som i mine øyne har kåret til de beste gjennom tidene og da tenker jeg på World in Conflict, Forza 2, The Orange Box, Call of Duty 4, Super Mario Galaxy, Crysis, Bioshock og til slutt Need for Speed: ProStreet som overrasket meg stort.

I 2008 kommer en huag med store spill og spesielt PC-versjonen av Assassin's Creed gleder jeg meg stort til. I tillegg ser jeg frem til Battlefield: Bad Company, Grand Theft Auto IV, Tiberium og en del andre store og mellomstore spilltitler. Hva med deg - er det noen spill du ser frem til?

Med dette vil jeg ønske alle sammen et riktig Godt Nytt År og jeg ser frem til å møte dere i 2008!

HQ