Norsk
Blog
Xbox 360 - here I come!

Xbox 360 - here I come!

Skrevet av Bernt Erik den 2 januar 2008 klokken 04:09

Som dere sikkert har fått med dere, så kjøpte madammen min en egen bærbar PC - se her: Bærbar glede! og ja, hun har hatt mye glede med den. Men like før jul begynte den å hoste og det hendte at det gikk flere minutter før hun fikk start på den. Selvsagt var dette frustrerende og PC'en ble etter hvert mer irritasjon enn glede. Det som skjer er at når vi slår den på, ser vi lysene lyse på maskinen, men ingenting skjer. Jeg kan trykke febrilsk uten å komme inn på oppsett eller bios. Vi er heldige om vi i løpet av dagen kommer inn på maskinen en gang. Har snakket med flere og de sier at det høyst sannsynligvis er hardware-feil og at det enten er hovedkortet, skjermkortet eller RAM'en som skaper problemene.

Som dere sikkert også har fått med dere, så har madammen begynt å studere anmbulansefag og dette medfører at hun er pokkers så avhengig av maskinen. Det vil si, mens maskinen er inne til fiksing og at studeringen foregår på kveldstid, blir det lite PC-spilling på meg. For meg betyr det at jeg må forflytte meg til nye jaktmarker og da blir Xbox 360-maskinen og Wii'en mine nye venner for en periode. Jeg spiller jo på disse maskinene også, men bruker vel samlet mest tid på PC. Jeg har allerede sagt i fra til klanen min Trønderbataljonen at jeg blir "MIA" (missing in action) en stund og at de håper jeg kan komme tilbake så fot som mulig. Verst er det for rankingen min i Battlefield 2142 når jeg nå ligger blant de 100 beste med min sniperrifle. Det vil ta tid å komme seg dit jeg er nå, men det får skure.

Med andre ord, jeg blir nok mer å finne på Xbox Live i tiden fremover og kanskje blir det noe spilling online mot noen av dere - hvem vet? Heldigvis har jeg flere spilledippedutter slik a jeg er ikke en slått mann, når slike ting skjer, men det er litt irriterende da. Skal også se om Elkjøp på Steinkjer kan låne ut en maskin til madammen, men er usikker på om det går. Har dere noen peiling på hvilke krav vi kan stille til selger der?

Som dere sikkert også skjønner, får jeg ikke sove. For nå viser klokken 04.05 og skulle egentlig ha sovet min skjønnest søvn nå, men det gjør jeg altså ikke. At jeg ikke får sove kvelden før jeg starter på fullt jobb igjen er i grunnen normalt. For når jeg legger meg er det tusen tanker som streifer i min lille hjerne. I stedet for å vri meg, fant jeg heller ut at jeg skulle sette meg ned å skrive en blogg, samt noen ideer for Gamereactors fremtid - kanskje kommer noen av disse ideene til syne i året som kommer - vi får se. Har noen planer so kan gjøre Gamereactor enda mer kjent og bedre på mange ting...

Nei, nå skal jeg forsøke meg å krype til køys, skal jo opp om under fire timer - jobben kaller da vet dere. Så nå signer jeg av og håper på å få sove...

Nedenfor ser dere PC'en til madammen som nå må sendes inn!

HQ