Norsk
Blog
Sikler Microsoft etter Logitech?

Sikler Microsoft etter Logitech?

Skrevet av Bernt Erik den 12 januar 2008 klokken 15:17

I følge Reuters steg Logitechs aksjer med 12 prosent tidlig torsdag morgen og at spekulasjonene var årsaken til et mulig salg å gjøre. Logitech har en markedsverdi på 7 milliarder sveitsiske franc, men ifølge disse ryktene har Microsoft tilbudt 9.16 milliarder franc for firmaet og som er to milliarder mer enn hva det er verdt.

Microsoft eller Logitech har ikke sangt noe nevneverdig om dette mulig oppkjøpet, men et av styresmedlemmene hos Logitech - Daniel Borel sa dette: "Jeg er en av de som startet opp Logitech" og han sier videre "Ville de være villig til å selge deres barn?" Uansett hva Borel bestemmer seg for har han ikke noe å si i denne saken med sine små 6% av aksjene og han vil dermed ikke kunne sette seg imot et salg.

Ligger det noe i dette, ville nok Microsoft for alvor bli den største produsenten av hardware-produkter hvor de også har deres egen avdeling, men også til Xbox 360 hvor Logitech produserer en god del til konsollen. Gjett om jeg holder følge med tingene i denne saken og vær trygg på at jeg kommer tilbake med en gang jeg vet noe mer.

Hva mener dere om denne saken folkens? Er det bra at de store fiskene sluker de mindre eller er det bare skadelig og hemmer utviklingen og kreativiteten i mangel på konkurranse?

HQ