Norsk
Blog
15 000 publiserte tekster - wohooo!

15 000 publiserte tekster - wohooo!

Skrevet av Bernt Erik den 12 januar 2008 klokken 15:39

Nok en ny milepel har jeg nådd og i dag jubler jeg over å ha publisert 15 000 tekster her på Gamereactor. Selvsagt blir det en del tekster, med tanke på at jeg legger opp mellom 10-20 nyheter m.m i løpet av en dag og dette skjer mandag til fredag, mens helgene blir det ikke like mye bortsett fra noen nyheter da.

Det er i alle fall moro å se at det går fremover og jeg gleder meg til den dagen jeg kan juble over 20 000 nyheter - da smeller jeg til med en aldri så liten Cola-tår.

Ellers var madammen på legebesøk på torsdag og fikk konstatert noe som blir kaldt Carpal-Tunnel Syndrome. Dette gjør at madammen i høyre hånd mister følelsen som igjen gjør at det prikker i hele hånden. Dette er meget ubehagelig og fører til smerter om hun på åpne noe, skrive eller bare å holde armen opp i luften i noen sekunder. Årsaken til Carpal-Tunnel Syndrome er for smalt bånd i håndleddet som presser om nerver og blodårer som igjen gjør at man mister følelsen i hånden.
Vi får se hvordan det går. I verste fall kan det bli en operasjon for å bedre på dette, men først venter et besøk hos en spesialist på området...

Nå er madammen inn i sin 28 uke og det går bare fremover til Super Mario eller Peach dukker opp. Jeg gleder meg for hver dag som går og det er artig å tenke på at vi skal ha et lite barn igjen. Babyene er så gode og lukter så innmari godt - suck in that youth tenker jeg når jeg snuser til meg lukten etter et nyfødt barn!

I helgen skal jeg spillet litt Ace Combat 6 og kommer tilbake med mine meninger om spillet om ikke lenge. Akkurat nå er jeg meget imponert over spillet og digger det til det fulle. Hva gjør dere i helgen - blir det spilling for alle penga eller blir det ut på tur i skog og mark?

HQ