Norsk

Stafettbloggen stråler i 18. etappe #Sommer&Sol

Reglene til Stafettbloggen. Regler er til for å brytes, men ingen kødder med Stafettbloggen!"


Forige ukens tema var #Hva/Hvis/Dersom, der det var opp til brukerne å forestille seg alternative virkeligheter og ønsker.

Det å ta i for å skrive en personlig blogg er ikke alltid lett, men dette har Quinzel gjort med glans. Makeup/Skjønnhetsprodukter er kanskje ikke min greie, men det betyr ikke at god gammeldags refleksjon over et litt annet liv er uinterressant. Bare ikke mer Makeup...

SirThomas er på banen igjen. Istedenfor å skrive en roman bestemte han seg for å ta temaet bokstavelig, på en humoristisk måte. Dette skapte diskusjoner i kommentarfeltet og (ikke) overraskende nok tok folk det helt alvorlig. Med andre ord så er det fullt mulig at du finner stiloppgaven din der nede et eller annet sted.

Cheezdoodle96 begynner å få skikkelig teken på Stafettbloggen, for denne uken har han levert det som uten tvil er det lengste bidraget hittil, med hele 3 blogger som detaljert tar for seg hans livsopplevelser de siste årene. Ta deg tid og les om hans eskapader mot livet og dets utfordringer.

Sideswipe meddeler til min store skuffelse at Lego-interessen hans har dalt med årene. Han forteller om at den episke følelsen ved å kjøpe et spill med 18 årsgrense ikke er fullt så tilfredsstillende når man FAKTISK har lov til å gjøre det. Rart med det, eller hva?Han skriver så om et rikt spekter av interesser, som sier noe om at han helt klart ville overlevd uten spill - men kanskje ikke en zombieapokalypse i år 2049. BTW jeg har ikke vokst fra Lego ;) Kjøpte Lego City Undercover og Injustice 2 på tirsdag og begge var AWSOME!

Jeg vet ikke hva dere forbinder med sommeren, men for meg er det strender, familieferie til et varmt sted, fiske og generelt ute aktiviteter, men også gaming. I fjor var vi så heldige at Pokémon GO kom i den varmeste måneden, og vi kunne slå to fluer i en smekk. Gøy så lenge det varte, men synd at ikke Niantic kom med funksjoner som buddy tidligere, og de burde hvert fall hatt et tradesystem! Kun to kjipe opplevelser for min del med PG, den ene gangen jeg ble stoppet av politiet når jeg spilte, fordi jeg ikke overholdt vikeplikten min som syklist. Og at jeg var av den harde kjerne som fortsatt spilte det når det ikke lenger var «inn» å spille det lengre.

Husker til og med en gang en kompis sa til meg når vi gikk i sentrum: «ikke gidd å spill det lengre, det er så ut at jeg blir flau over å gå med deg!». Hadde vært kult om det ble populært igjen, men selv om jeg digget nostalgien når jeg spilte det, er jeg ferdig med det. Var skrevet et veldig bra innlegg om det tidligere, det var en fin tid, men man må godta når en epoke er over.

Nok om Pokémon GO! Sommer skal også handle om å gjøre gøye ting med venner, uansett om det er på stranda eller fylla. Dummeste jeg vet er kroppspress. Personlig syns jeg trening, uansett om det er bodybuilding, fotball eller løping, er opp til hver enkelt, trening skal være noe du får noe ut av, enten at du får ut energi (er avhengig av å være aktiv selv pga ADHD), det er gøy eller du har et mål, for eks. større muskler eller bedre kondis. At flere jenter (sikkert gutter også for den saks skyld) ikke vil være med i bassenget fordi de ikke er tynne nok eller har arr de skammer seg over er veldig synd! Du kan vel for f**n sole deg i bar overkropp eller bikini uten at du er Dwayne Johnson eller Norway's Next Top Model.

Denne ukas bloggetema er Sommer og sol!, så du kan enten dele dine planer for sommeren eller syke og morsomme historier fra tidligere sommerferie! Sommeren tror jeg blir bra for min del! Skal få valp hjemme, ferie i Italia, guttetur og masse spill som skal klares med 100%! Uansett hva du skal i sommer håper jeg du får det konge!

Linkene til forrige ukes blogginnlegg:
Quinzel
SirThomas
cheezdoodle96
sideswipe

HQ

Suicide Squad

Dette innlegget er kategorisert under: Suicide Squad

Dette er etter min mening en av fjorårets beste filmer, etter min mening, MEN jeg vet at mange er uenig og kommer garrantert til å gi meg kritikk for. Ja, filmskaperene dreit seg ut i markedsføringen av filmen med å ha Jared Leto i rollen som The Joker, og jeg må si at han har fått mye unødvendig kritikk og hate for den rollen og tolkning av karakteren: derfor vil jeg si to ting: nummer 1. Det er en original og ny tolkning av karakteren, men vi ble dessverre ikke godt nok kjent med karakteren i Suicide Squad. Folk klager over at hans forhold med Harley Quinn er romantisk, men det er faktisk litt av poenget at dette er en versjon av The Joker, bryr seg og er forelsket i Harley Quinn. Nummer 2: Jared Leto ønsket mer screentime, men det fikk han ikke, det er ikke hans feil! Som tidligere sagt, de som lagde filmen dreit seg ut med traileren, men det er en ting folk har glemt: The Joker er ikke en del av Squaden, han hadde bare en rolle i Assault on Arkham. Suicide Squad er langt fra en feilfri film, men underholdningsverdien er på topp! Litt tynn story, og skurkene er kanskje ikke de mest interessante heller, men hovedkarakterene, musikken, effektene og humoren er alltid på top! Om du ikke er fornøyd med kinoversjonen, se Extended Cut. Den innholder det traileren lovet, kanskje ikke alle blir fornøyd, men det tilfredsstiller i hvert fall meg. Til slutt vil jeg bare si gidder ikke å sammenligne med Batman VS Superman, for det er i mine øyne veldig bortkastet tid, men om noen vil diskutere de to filmene opp mot hverandre, skriv det gjerne i kommentarfeltet! Og da var mitt første innlegg her på GR skrevet!