Norsk
En smule frustrert

En smule frustrert

Skrevet av Blacki90 den 8 mars 2012 klokken 11:53

I dag er dagen mass effect 3 endelig skulle komme i butikken. Forhåndsbestillingen var i boks og saven fra mass effect 2 var nesten klar for overføring.
Meldingen fra butikken hadde kommet og eg var klar til å hente spillet, men så skule det ikke like knirkefritt som eg hadde håppet.

Eg hadde bestemt meg for å ta lunsj ute slik at eg kunne hente det så tidlig som mulig, bare sånn at eg slapp å stresse med å hente det etter jobb (siden kjangsen for å ikke rekke bussen er stor om eg tar det etter jobb).

Men da eg kommer ned til butikken så er den smekk full av folk som venter og de ansatte forklarer at bring(som skule levere det til butikken) ikke hadde kommet enda. Bring som skulle ha levert det før kl 8 på morgningen hadde prestert å ikke klare å levere det når klokken var 10.30 og i tillegg var sjåføren totalt utilgjengelig både for bring og det ansatte i butikken.
Men det som strør litt salt i sår eller det som hiver bensin på gnistene (dårlige sammenligninger men) vare det faktumet at sjåføren hadde meldt i fra om at han var i Bergen og leverte leveransene han hadde.
Synset det er veldig dårlig av bring og prestere noe som dette og spesielt når butikken hadde betalt ekstra for å få spillene in i tide.

Nei, nå siter eg bare og håper det i det minste klarer å levere i løpet av dagen, men vi får vel se.
Irriterende er det vært fal.

så til det avslutne quoten/utsagnet
"mada mada dane"
forige bloggs quote/utsagn var fra die hard filmene.

Btw: Andre som har vært utfor lignende?

HQ