Norsk

Jobbehelg

Skrevet av Carl Thomas den 10 februar 2008 klokken 16:55

Denne helgen har det blitt en del jobbing. Det er mye som skal gjøres når man flytter inn i nytt kontor, og når hverdagene ikke strekker til, må en ta helgen til hjelp.

I går var jeg oppe hos EA og fikk en aldri så liten titt på Spore. Får ikke lov til å si noe om det enda, men fra onsdag morgen kan du lese alt om Will Wrights kommende storspill her på Gamereactor.

I dag har jeg også funnet veien til kontoret. Nå sitter jeg å formaterer en av Mac'ene, mens jeg finskriver Spore-artikkelen. Det tar jammen meg lang tid å formatere. Det er en dagsjobb. Men det er utrolig digg når det er over, og en helt ny maskin står å venter på deg. Ahh. Det er som å fødes på ny. Jeg elsker det.

Det er egentlig veldig behagelig å jobbe litt i helgen. Ingen som maser, ingenting som haster. Jeg kan bare gjøre alt i mitt eget tempo. Sette Mac'en til å formatere. Spise litt kakerester fra redaksjonsmøtet. Skrive litt Spore-artikkel. Spise litt mer kakerester. Skrive en blogg. Spise enda mer kake. Den må jo spises opp! Hele uka skulle vært som en søndag.

Nå er straks maskinen min helt oppdatert, og jeg er klar for en ny uke på en helt ny og fresh Mac. Kan man be om mer?

HQ