Norsk
Det var det jeg visste...

Det var det jeg visste...

Skrevet av Carl Thomas den 18 februar 2008 klokken 17:28

I fjor en gang blogget jeg om min nye favorittfilm. Men da jeg skrev det hadde jeg ikke sett den enda. Det var bare en forutanelse. Og om jeg må si det selv - jeg kjenner meg selv godt.

Filmen jeg skrev om var Black Sheep, en sauezombiefilm om en bonde som bedriver genmanipulering for å avle frem den perfekte sauen. Dette går veldig galt, og resultatet er et slags zombievirus som forvandler alle de smittede til enorme hissige varsauer (altså sauevarianten av varulver).

Det begynner riktig nok å bli en liten stund siden, men jeg så filmen i romjula. Jeg kan ikke fatte alle de sure kommentarene dere slang til Black Sheep forrige gang jeg blogget om den. Filmen er jo hysterisk! Ikke bare er den er nydelig parodi på zombiefilmer generelt, men den er jo også et fremragende håndverk på et svært begrenset budsjett. Regissør Jonathan King har fått mye ut av lite, og det minner meg om en annen filmskaper fra New Zealand. Peter Jackson. Før han var en milliardmaskin i Hollywood, lagde han små, sære horrorfilmer fulle av humor. Akkurat som Black Sheep.

Greit, dette er kanskje ikke min nye favorittfilm, men jeg elsket den hele veien. Søndagsunderholdning på sitt beste. Det var det jeg visste...

HQ