Norsk

De vandrende døde går enda...

Jeg har skrevet om den før. The Walking Dead. Den post-apokalyptiske tegneserien som tar for seg livet til en gruppe overlevende etter et zombie-utbrudd. Har akkurat lest ferdig den syvende boka, og den slutter med tidenes cliffhanger. Gleder meg til bok åtte kommer i midten av april.

Serien er ikke så inni granskauen bra, faktisk. Dialogen er sånn midt på treet, og streken er egentlig ganske anonym og sjelløs. I alle fall fra den andre boka og utover, når Charlie Adlard tok over for Tony Moore. Jeg likte Moores stil best. Men, men. Serien er likevel hyggelig og sjarmerende. Av en eller annen grunn lurer jeg på hvordan det går med disse menneskene. Jeg lurer på hva de skal gjøre nå. Oppdager de en kur, eller må de leve hele livet i en zombie-infisert verden?

Jeg håper egentlig at serien avsluttes snart, for i øyeblikket har den ikke nok substans til å holde på i evigheter. Jeg krysser fingra for en solid twist i den åttende blekka, som gjør meg like interessert som jeg var i starten igjen.

De vandrende døde går enda...

The Walking Dead har en pen strek, men den er litt sjelløs og anonym.

HQ