Norsk
Killer-soundtrack

Killer-soundtrack

Jeg har alltid hatt mye rot liggende. Samler på alt. Skal ikke kaste noe. Det er en forbannelse. Spesielt for mora og faren min, som har hele kjelleren hjemme full av skrot som jeg ikke har plass til i kollektivet mitt. Men jeg kan jo heller ikke hive det, selvsagt? Det er jo barndommen min?

Vel, sist jeg var hjemme, pakket jeg en stor pappeske med ting vi kunne ha her på vårt nye kontor. Jeg fant en hel masse dilldall som i øyeblikket ligger strødd utover redaksjonens møtebord. Men midt oppi alt dette rotet fant jeg en liten skatt. En CD.

Killer Cuts. Soundtracket til det glimrende fightingspillet Killer Instinct til min gamle Super Nintendo. Den siste timen har skiva snurret i CD-spilleren, og jeg har hatt røde nostalgiroser i kinna. Jeg spilte Killer Instinct helt utrolig mye sammen med broren min på 90-tallet. Tror jeg likte Jago best, en tibetansk munk, men brukte mye tid som den grønnkledde skjønnheten Orchid også, som hadde tidenes fatality-move i noe fightingspill noensinne. Hun åpnet skjorta, viste frem puppa, og fienden døde av hjerteinfarkt. Det kaller jeg pupper det!

Og musikken er dødskul! Dagens låt er spor 2 - The Way U Move. 90-talls dance dør aldri!

HQ