Norsk
Påske i sengen...

Påske i sengen...

Hoha! Da er vi på plass igjen etter noen feriedager. Eller. "Feriedager". Jeg har vært syk mesteparten av tiden. Feber, halsbetennelse og hodepine. Har tilbrakt store deler av mine fridager under dyna, med DSen i hånda. Har blitt hekta på Picross, nemlig...

Ellers har jeg knaska C-vitaminer, drukket te, varm melk med honning og dundra innpå Vekk i Morgen og Doc for å bli frisk til i dag. Og det gikk akkurat. I morges hadde jeg bare litt vondt i halsen, men ikke noe feber, og nesten ingen hodepine, så kunne hoppe ut av senga og komme meg på jobb.

På en måte er det utrolig dårlig timing å bli syk akkurat de dagene jeg har fri til å slappe av. På en annen side hadde det vært enda verre om jeg hadde fått samme kula nå, når deadline-kjøret nærmer seg med sjumilssko.

Og forresten. Som om ikke sjukdommen skulle vært nok. På lørdag fikk jeg en flis i foten også. Aiaiai, Den gikk dypt inn, og brakk. Dermed måtte min gamle bror frem med nål og pinsett, og starte utgravningsarbeid. Så, bøddi, jeg vet at du er glad i Achievement-poeng, så denne går ut til deg!

HQ