Norsk

Tilbake på kontoret!

Hei, og takk for sist! Jeg har vært borte kjempelenge nå. Årsaken er at jeg har vært en uke i USA, så kom jeg rett hjem til en hektisk deadlineuke, og samme dag som vi leverte maimagasinet til trykkeriet satt jeg meg på flyet til Moskva. Det har gått slag i slag i en måned, så har rett og slett ikke hatt noe tid til overs.

Nå er jeg endelig tilbake på kontoret, og jeg må innrømmet at det er digg å ha vanlige arbeidsdager igjen. Det er kult å være på tur også, absolutt, men det er ofte opplegg fra klokka ni om morran til klokka to om natta, så man blir litt knekt etter noen dager på reisefot.

Nå er jeg endelig tilbake i vanlig rutine igjen, men nå går dagene til å skrive artikler til neste nummer. Der kan dere lese alt om mine turer den siste måneden. Jeg kan ikke røpe så mye mer enn at jeg skal fortelle deg alt om Gears of War 2. Hva de to andre artiklene er, er hemmelig en stund til...

Men. Jeg var altså i Moskva i det GTA4 havnet i hyllene her i landet, så jeg har ikke fått testet det før nå. I går satt jeg imidlertid klistret til TVen i flere timer, og bare koste meg i Liberty City. For en by. For et spill. Jeg elsker det. Det er så velprodusert i alle ledd, at det er umulig å ikke la seg rive med. Det er et glimrende håndverk. Og det er vågalt som pokker. Hvilke andre actionspill åpner med at du går på date, handler nye bukser, gjør noen harmløse taxioppdrag, går og bowler, og generelt gjør veldig lite spennende? Jeg tror det tok halvannen time før det ble noe action. Likevel sitter jeg helt hypnotisert foran TVen og vurderer om den svarte eller grå buksa gjør seg best på første date med Michelle. Ah, det er fantastisk.

Nå må jeg hoppe tilbake til artikkelskriving!

HQ