Norsk

God helg

Jeg har fått flere mailer, et par PMer og det er til og med noen som har sagt det til meg i virkeligheten: hvor blir det av bloggene? Og, ja, det er helt sant, jeg har ikke blogget på ganske lenge. Hvorfor ikke det?

Svaret er enkelt; fordi jeg ikke har hatt noe spesielt på hjertet. Og jeg syns ikke det er noe vits i å skrive en blogg bare for å skrive en blogg liksom. Da ender det som regel i en "dette har jeg gjort i dag, dette skal jeg gjøre i morgen"-blogg. Og det er jo egentlig ikke særlig interessant. Syns jeg.

I tillegg har jeg skrivd som en Skrivetron 9000™ de siste ukene. Etter turer nesten jorden rundt, er det masse stoff som skal produseres, og det kan du lese alt om i vårt store sommernummer. Det gikk i trykken i går, og en dag etter deadline må jeg si at jeg er godt fornøyd med hva vi har snekret sammen denne gangen, uten at jeg egentlig vil røpe alt innholdet i magasinet helt ennå. Men jeg gleder meg til å se hvordan alt blir på trykk, og hvordan dere lesere kommer til å ta i mot de endringene vi har gjort.

I dag tar vi litt tidlig helg her på kontoret. Det syns vi at vi har fortjent etter noen sene kvelder rett før deadline. I morgen samles store deler av redaksjonen hjemme hos meg for en aldri så liten sommerfest, og vi kommer selvsagt tilbake med bilder og rapporter i starten av neste uke.

Ser du? Nå ble dette nesten en "dette har jeg gjort i dag, dette skal jeg gjøre i morgen"-blogg. Jeg skal skjerpe meg!

God helg.

HQ