Norsk
Max Payne: The Movie - trailer

Max Payne: The Movie - trailer

Max Payne-spillene er blant mine absolutte favoritter. Utvilsomt. Jeg elsker noir-preget, tegneserie-estetikken, den dystre settingen og den brutale handlingen. At de lager en film om Mr. Payne har vi visst lenge. Ingen nyhet. Men i dag dukket den første filtraileren opp. Stor nyhet! Se den her:

Max Payne trailer

At Mark Wahlberg inntar rollen som Max Payne gjør meg ingenting. Jeg liker fyren, på en måte. Men hva i alle dager er den bevingede personen helt i slutten av traileren? Er det hukommelsen min som svikter her? Jeg kan ikke huske noen folk med vinger i spillene?

Mila Kunis, du vet, hun dumme fra That '70s Show, i rollen som Mona Sax er litt festlig syns jeg, men hun føles veldig ung. Mona er en mer voksen dame, og ikke en deilig Hollywood-berte.

Jeg kjenner jeg er litt nervøs for dette prosjektet. Jeg blir så lei meg om det blir en kalkun, men når jeg ser traileren, så begynner kalkunalarmen å hyle som bare det... Jeg kniper igjen øya, krysser fingra, holder på tomlene og hinker i ring - alt for at denne filmen blir spillene verdig.

Svaret får vi i midten av oktober, når filmen kommer på kino i USA.

HQ