Norsk
Quake Live <3

Quake Live <3

Skrevet av Carl Thomas den 27 februar 2009 klokken 16:46

Jeg kom frem til slutt. Etter totalt fem timer i kø fikk jeg lastet ned den plug-in'en jeg trengte, og prøvd noen runder. Og det var fantastisk.

Quake Live er akkurat så raskt som Arena var. Og like hektisk. Det er få spill som holder samme tempo som dette. Rocket Launcher'en er fortsatt nydelig, og stadig et av mine favorittvåpen i spill - noensinne. Og det er imponerende rent teknisk også. Å spille dette i en browser, i den vanvittige hastigheten, er helt utrolig. Community-delen av det ser også ut til å bli ekstremt bra, og alt er bare en url unna.

Jeg er imidlertid ganske skeptisk til at Quake 3: Arena er på vei til Xbox Live Arcade. Quake er for raskt til å styres med håndkontroll, så det krever at id Software drar ned tempoet betraktelig, og dermed blir litt av Quake-følelsen borte. Som faste lesere vet, så velger jeg å spille på konsoll foran PC syv dager i uken, men akkurat når det gjelder Quake, så må det spilles på PC. I alle fall Quake 3: Arena. Det går for raskt. Jeg håper jeg tar feil.

Jeg kjenner jeg er ganske rusten, men jeg trener. Hadde en liten runde i dag morges, og enten sover alle nerdene til lunch, eller så har nettsiden fått større kapasitet, for i nitiden i dag tidlig var det bare 50 stykker i kø, mot ca. 30.000 i går ved totiden.

Det blir helt garantert mer spilling i helga. Jeg er nostalgisk og lykkelig. Jeg elsker det.

God helg.

HQ